Avdøde

Frode Granus (1965 – 2017)

Frode Granhus (avdød 2017) debuterte som forfatter i 2003 med den kritikerroste krimromanen Hevneren. Etter videregående skole og militærtjeneste, ble han ansatt i trygdeetaten høsten 1985. Han bodde på Leknes i Lofoten og jobbet som rådgiver i NAV ved siden av forfattergjerningen.

Bibliografi

Hevneren– kriminalroman (2003)

Be en bønn for Sikas– kriminalroman (2006)

Malstrømmen– kriminalroman (2010)

Stormen– kriminalroman (2012)

Djevelanger– kriminalroman (2014)

Kistemakeren– kriminalroman (2015)

Malstrømmen er solgt til 9 land. Stormen, Djevelanger og Kistemakeren er også solgt til utlandet.

Priser og nominasjoner

  • 2012: Nominert til Rivertonprisen for Stormen
  • 2012: Nominert til Bokhandlerprisen for Stormen
  • 2014: Nominert til Bokhandlerprisen for Djevelanger.
  • 2015: Nominert til Brageprisen for Kistemakeren.

Medlem av Rivertonklubben 2012-2017.

Sigurd B. Hennum (1930 – 2017)

Fredrik Skagen (1936 – 2017)